NAZAR PIZZA KEBAP PUTTE

NAZAR PIZZA KEBAP PUTTE Lekker eten, zeker weten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 473 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Nazar Pizza Kebap Putte. Meer weten? Ontdek meer

19 mei 2022 om 6:33 Normaal steeds goed nu mijn pizza met tonijn heel droog en smaakte naar niets mijn man zijn broodje kip speciaal bijna geen kip in enkel groenten en mijn dochter haar kapsalon grote stukken paprika die ze niet smakelijk waren ,tegenvaller deze keer
7 mei 2022 om 21:25 eten was ok maar de bezorgtijd was weer alles behalve...en het is altijd van t zelfde. op de site staat 20 minuten maar het is bijna het drie dubbele geweest, en dan hebben we nog moeten bellen om te vragen wanneer het zou geleverd worden...
7 mei 2022 om 21:23 Het eten was 30 minuten later bezorgd dan het oorspronkelijke tijdstip. Hierdoor heb ik meer dan 1 uur moeten wachten op een pizza die smaakloos was. Was niet de eerste keer dat ik hier bestelde maar wel de meest teleurstellende..
7 mei 2022 om 20:55 1 uur later dan het gevraagde uur geleverd. Bestelling was koud, dozen hadden precies “een oorlog” meegemaakt. 2 euro extra betaald voor supplement salami op mijn pizza? Geen salami gezien.
7 mei 2022 om 9:33 Lekker en snel. Tevreden klant dus :-).
3 mei 2022 om 20:26 Na 2u wachten was de bezorger er maar pas…zelf niet meer aangenomen, Meermaals naar gebeld maar nooit namen ze op. Gewoonweg schandalig, klantenservice 0,0 daar!
30 apr 2022 om 20:26 Is zelfs de 1 ster niet waard en heeft veel langer geduurd dan 90min. 2,5u gewacht. Na 1,5u gebeld: nog 20min mevr. Toppunt: eten trok op niks. Kip was aangebrand. Bestelde hier geregeld, maar dit was de laatste keer. Altijd lang wachten (ong. 1u)
29 apr 2022 om 22:51 Lekker en snel geleverd op een vrijdag, wij bestellen vaker!
26 apr 2022 om 17:05 Lekker pizza
19 apr 2022 om 21:50 Bestelling beter lezen ...als er opstaat zonder groenten dan wil ik ook zonder groenten
18 apr 2022 om 22:50 Lang wachten op eten. Hoewel ze zo snel mogelijk leveren aanbieden. Hebben we 75 min moeten wachten. Het was ook later op de avond besteld om 20:44.
15 apr 2022 om 20:48 Mijne drum was kou